|
Pagina 1 din 1
|
| Autor |
Mesaj |
salmo
Site Admin
Data inscrierii: 23/Dec/2006
|
 concurs ghimi.com
cum mai toate competitiile de pescuit la musca sunt organizate de 10 ani pe crisuri si somesuri, muscarii din zona subcarpatica duc lipsa unui concurs pe apele din sudul fagarasului, o zona frumoasa cu ape destul de interesante pentru pescarii la musca. si peisajul este important si cred ca argesul ofera o ambianta deosebita in zona montana.
asa m-am gandit sa fac un concurs de pescuit la musca pe unul din paraiele de munte din arges. de cativa ani n-am mai facut nici un concurs aici si cred ca ar interesa pe cei care stau mai aproape. nu ma intereseaza imbulzeala si participarea celor din zona este deajuns, din lipsa unei organizari sustinute, cei din alte judete probabil ca vor putea participa pe baza de invitatie. ne mai gandim, si functie de cei interesati.
asta va fi prin vara, undeva prin iunie cred ca este bine.
am sa caut si sponsori, deja am unul si ramane sa vad ce imi pot oferi raurile noastre ca si cazare, loc de campare si acces auto.
este foarte posibil ca in cadrul acestui prim concurs sa organizez si un concurs de legat muste, daca nu, o demo de legat muste artificiale, ca o lectie basic pentru cei interesati in constructia acestor momeli.
regulamentul va fi unul apropiat de cel international, si il voi adapta in functie de linia pe care vreau s-o imprim competitiei in sine si de conditiile cu care ma voi confrunta. in orice caz, doresc sa fac un punctaj realizat pe baza capturilor masurate de o comisie, cu pestii retinuti in saci de nailon negri, asa cum a fost realizata competitia de pe valea gurghiului 2009.
functie de sponsori si de zona, ma gandesc cum sa numesc acest concurs, care probabil ca va fi o cupa amicala, nu cred ca este necesar ca sa il introducem cu puncte in campionatul national, desi ar fi o minima varianta de compensare a punctelor obtinute pe apele din ardeal, poate pe viitor.
_________________ Florin Ghimisliu - Pitesti
|
| Mar Mar 09, 2010 1:42 pm |
|
 |
masivu
Data inscrierii: 30/Dec/2009
|
salut!
roaga-te sa ma fac bine, CAT MAI BINE, ca tare mi-e dor de un concurs "like old times"...
poate vin cu madalin, poate mai gasesc si alti doritori prin Bucuresti.
pune informatii cat mai des. T6ARE AS VREA SA VIN.
pana atunci numai de bine! baga mare.
_________________ MasivU' - fight till the end!
|
| Mie Mar 10, 2010 2:12 pm |
|
 |
bobi b
Data inscrierii: 17/Iun/2009
|
rog sa se ia masuri , asta e discriminare  ,macar ca arbitri sa ne primiti ca noi va asteptam in ardeal cu drag la toate concursurile si nu numai
|
| Mie Mar 10, 2010 5:45 pm |
|
 |
salmo
Site Admin
|
masive, no problem, numai ca nu vine oricine, nefiind un concurs cu puncte in campionatul national, ci un concurs realizat modest, nu vreau sa fac balci, asa ca va fi un numar limitat de concurenti, pentru ca si in sitem catch & release, nici un rau sau parau din tara nu suporta prea multi concurenti, mai ales ca nu sunt populate de ceva vreme. prefer cunoscutii, dar functie de doritori, vor fi participanti si din tara si bucuresti. in alta ordine de idei, multa sanatate si recuperare cat mai grabnica, as vrea sa vi si daca nu poti participa, fiindca ma poti ajuta la multe, mai ales ca vi cu o bogata experienta din spinningul de competitie si ai participat si la fly mai demult din ce-mi amintesc.
boby, esti binevenit daca te intereseaza participarea, sau arbitrajul, si in limita numarului de persoane care pot da pe acel rau la acel moment, nu va fi nici o discriminare. adica nu m-am exprimat bine cand am spus ca cei de aici vin la liber si cei din alte parti vin cu invitatie, va fi egalitate, pentru toti va fi la fel, in ordinea inscrierii, numai ca voi avea si invitati, care imi vor creia un mediu mai profi al competitiei in sine.
acum astept sa treaca zapada ca sa vad cum stam cu raurile. in mai e prea mare si tulbure apa ca sa ma risc sa fac, si in mai va fi aici concursul judetean se pare, in iunie se mai incalzeste si poate se va sta bine la cort, ceea ce ne ajuta sa mergem intr-o zona mai salbatica, nu ducem lipsa de astfel de zone, asa ca am zis ca in iunie ar fi o perioada buna.
deocamdata e doar in stadiu de proiect, fiindca vreau sa-l realizez si dupa feed-back-ul vostru; ramane sa aleg o locatie pentru concurs si inca una, ca varianta. doritorii isi pot spune parerea despre organizare, punctaj, arbitraj. functie de sponsori, voi avea si premii, dar cred ca nu premiile te fac sa vi in mod special la o competitie pe o zona pe care nu ai mai pescuit. drept sa spun, in ultimii ani, nici eu nu am mai pescuit pe multe zone din judet, din cauza drumurilor de munte care nu-mi permit sa merg cu masina joasa si din cauza ca imi mutasem interesul competitional spre cluj, in jurul caruia au fost organizate in ultimii ani toate competitiile din campionatul national. de-asta m-am gandit sa mai schimbam putin peisajul.in plus, ma intereseaza sa invat tineri incepatori sa lege muste, sa concureze dupa reguli, de-asta am zis ca fac cu siguranta concurs sau demo de fly tying.
|
| Joi Mar 11, 2010 10:38 am |
|
 |
salmo
Site Admin
|
pentru inceput, am un voluntar care imi va realiza fisele de inscriere si participare, organizarea conteaza si cred ca este bine sa facem totul din timp, sa nu ne trezim ca vine concursul si nu avem ce ne trebuie. o sa-i cer si lui mihai v sa-mi dea ce are el pentru concursuri, si o sa adaptez in functie de cum vad eu lucrurile. in fond, este o intalnire amicala si scopul este sa ne simtim bine, intr-un mediu de intrecere sportiva.
|
| Joi Mar 11, 2010 10:50 am |
|
 |
darkmind
Site Admin
Data inscrierii: 12/Ian/2007
|
atunci ma oftic ca ziua mea e in ianuarie damit
_________________ sEe yOu aGaIn wHen I dIe
|
| Vin Mar 12, 2010 11:57 am |
|
 |
|
|
Acum este: Joi Sep 09, 2010 9:14 am | Ora este GMT + 2 ore
|
Pagina 1 din 1
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|