InregistrareCautareFAQ GrupuriAutentificare            
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
carlige Partridge
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj carlige Partridge 
ce parere aveti despre carligele Partridge?

http://www.thetroutfitter.com/catalog/flytying/partridgehooks.html

Mesaj Cirligele Patrige 
Pot informa ca intra in tara prin importatorul ,Sc TIMBURG Timisoara ,si ca au fost cumparati de catre MUSTAD ,asta ce stiu.pretul se invirte in jurul a 1 leu buc pret de importator .

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
prin timburg nu intra decat modele de crap, cele de musca nu intra, fiindca nu se vand. am sunat mai demult in primavara si am intrebat. stiu ca sunt facute in china. mie anumite modele imi plac foarte mult. caut Y 2 A, de uda.

Mesaj Cirligele Patrige 
Shocked Dragilor eu de o bucata destul de buna folosesc VMC si cred ca raportul calitate .,pret este ok iar cu globalizarea asta cirligele Patrige le-au dat de facut te miri pe unde asa ca procedati caatare Cu privire la VMC au tot ce vrei dar intra in tara prin GIPO . Va salut. Laughing

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
raport calitate pret da, dar multi prefera carligele ascutite electrochimic si chiar dintre cele ascutite electrochimic, pe cele mai rasarite. diferenta este mica intre cele de calitate, dar intr-adevar, intre cele scumpe, cu ascutire electrochimica si cele prin forfecare gen mustad si vmc este o diferenta mare; de cele mai multe ori cele scumpe sunt de 3-4 X mai scumpe decat cele "normale". desi cele "normale" asigura un minimum necesar de calitate pentru pescuit la orice specie de peste.
inainte vreme imi amintesc ca nu se gaseau deloc carlige de musca, chiar aceste mustad-uri sau vmc-uri sau lion d'or sau chanelle erau raritate totala. pe atunci foarte putini pescari auzisera de marca mustad, din lipsa de informatii in media specific romaneasca. cand au aparut si am avut si eu okazia sa pun mana pe carlige cu inel special construite pentru musca, a fost pentru mine o revolutie; aveau calitatea minima pentru orice fel de pescuit. ca si dumneavoastra si putini altii si eu am legat pe carlige cu paleta, din lipsa totala de altfel de carlige. efectiv nimeni nu importa, fiind prea putini muscari si cererea era f mica. in plus, nici macar nu vazusem asa ceva in poze sau reviste, nu era internet ca acum...dar pesti erau multi si frumosi. sa fie oare aparitia echipamentului performant o cauza principala a disparitiei ofertei din raurile si lacurile din romania? eu nu cred, dar totusi, este si ea una din cauze.

Laughing Draga Florine cind folosesti20,30,100 pe an poti alege orce si de orunde si la orce pret ,pentru tine dar tu sti ce fac si mie imi trebuie multe cirlige asa ca trebuie sa impac,calitatea cu PRETL ca de de aici iasa pretul final .Sa sti ca lumea ce se invirte prin jurul meu intelegi a fost Destul de Multumita .Vezi ca te-am contactat pe mess ,dami un accept poate vorbim mai multe .Ceau . Wink

[quote="salmo"]prin timburg nu intra decat modele de crap, cele de musca nu intra, fiindca nu se vand. am sunat mai demult in primavara si am intrebat. stiu ca sunt facute in china. mie anumite modele imi plac foarte mult. caut Y 2 A, de uda.[/quote] Rolling Eyes In momentul de fata aduc toata gama ,inclusiv de musca .SC,.Timburg timisoara .

parca am vazut partrige la cehi sau polonezi. oricum, se gasesc aceste carlige, nu mai este ca inainte cand dadeai cu tunul si nu gaseai nimic. e bun si internetul asta la ceva.

Question Rolling Eyes Daca tot le aduce cineva in tara de ce trebuie sa le luam de la cehi,sau polonezi .?Cind nu erau la noi ,s-au nu le aducea nimeni era si normal sa le iei de unde puteam,gaseam .,dar acuma ???????

pentru motivul ca eu nu mai iau nimic din tara de felul asta, din cauza ca iau porcarii de aici, chinezisme, plus de asta, sunt mai ieftine afara si vin mai repede si mult mai serioasa e treaba. suntem in ue si acum nu mai conteaza de unde cumparam. eu oricum dau fara spin si nu mai folosesc cu spin decat daca leg pentru vanzare sau daca asa mi se cere explicit. asa ca nu stau sa cumpar de la noi ceva care vine mai ieftin si mai repede din alte tari, am destule experientze cu astfel de vanzatori si m-am saturat, sunt multumit de ce cumpar din afara, asa ca nu mai stau sa caut aici pe unii care nici nu-i intereseaza ce vand si nici nu se pricep. daca imi iese in fata o oferta ok, si accesibila, atunci e foarte posibil sa cumpar. altfel nu cumpar sa stau sa caut sa dau telefoane si sa le primesc peste nu stiu cat timp. asta e tot.

[quote="salmo"]pentru motivul ca eu nu mai iau nimic din tara de felul asta, din cauza ca iau porcarii de aici, chinezisme, plus de asta, sunt mai ieftine afara si vin mai repede si mult mai serioasa e treaba. suntem in ue si acum nu mai conteaza de unde cumparam. eu oricum dau fara spin si nu mai folosesc cu spin decat daca leg pentru vanzare sau daca asa mi se cere explicit. asa ca nu stau sa cumpar de la noi ceva care vine mai ieftin si mai repede din alte tari, am destule experientze cu astfel de vanzatori si m-am saturat, sunt multumit de ce cumpar din afara, asa ca nu mai stau sa caut aici pe unii care nici nu-i intereseaza ce vand si nici nu se pricep. daca imi iese in fata o oferta ok, si accesibila, atunci e foarte posibil sa cumpar. altfel nu cumpar sa stau sa caut sa dau telefoane si sa le primesc peste nu stiu cat timp. asta e tot.[/quote] Embarassed Florine in privinta asta ma abtin???????.ID de mess este stiucasibiu,poate cind avem timp m-ai cotcodacim ,binenteles daca ai placere.

Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© 2006 Florin Ghimisliu