InregistrareCautareFAQ GrupuriAutentificare            
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Vand bocanci ptr wadersi - vandut
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Vand bocanci ptr wadersi - vandut 
Vand bocanci pentru salopeta, marca Solvkroken (Norvegia), marimea L(43/44).
Au talpa de pasla de inalta durabilitate (pentru a nu aluneca pe mazga depusa pe bolovani) si sunt bocanci usori, pentru partide in care te deplasezi mai mult. Sunt ideali pentru pescuitul la musca sau la spinning, pe raurile de deal si munte, acolo unde se foloseste salopeta, oferind o priza buna pe bolovanii alunecosi si un comfort sporit in timpul partidei de pescuit.
Sunt absolut noi, in cutia originala si ii vand pentru ca nu am salopeta si nici unde sa-i folosesc.
Pretul de pe raft este 100 $ si eu ii dau cu 70 $ plus taxele postale; trimit oriunde in tara.
Pentru informatii suplimentare, tel: 0722 51 94 40.

Ultima modificare efectuata de catre salmo la Vin Aug 13, 2010 2:10 pm, modificat de 1 data in total

doua intrebari :
1 mai e valabil anuntul ?
si 2 : eu care la papuc normal port 42- 42.5 pot sa ii port sau o sa joacepeste soseta de neopren ??

merci Very Happy

azi intreb, cred ca este valabil, nu pot preciza inca, asa a fost vorba, daca ii vinde, sa ma anunte, e un coleg de pescuit din copilarie, sta in bucuresti. daca vrei sa incerci singur, poti suna la acel telefon, daca nu, voi dicuta eu cu el.
referitor la marime, nu stiu ce sa-ti spun, fiindca nu este marimea mea. eu am avut mai multe tipuri si unele imi erau foarte bune mai mari, altele fixe nu erau ok. fnctie de material si de cum se muleaza. in general, trebuie mai mare, dar dupa propriul gust, fiecare cu parerea lui.
din ce spui ca porti, ar trebui sa-ti vina bine. acum cum joaca, e complicat de spus, si functie de model. suna-ma pe 0722 592 536 si vom vorbi mai detaliat.

s-au vandut, multumesc pt gazduire, se poate inchide.

eh ii vroiam si eu . Daca mai sunt oferte let us know Smile

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© 2006 Florin Ghimisliu